Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Element


ånga förvandlad till moln

himmelsk vindburen flod

rensköljer luftmassan frisk




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2023-03-17 08:27



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Snyggt skrivet, sant är det också.
2023-03-19

  Fem hjärtan VIP
Vacker text och bild
2023-03-18

  Lustverket VIP
Nice! Texten och tavlan.
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP