Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtsvinet RUT



Det stora tjocka feta vårtsvinet Rut
på sin svans kunde slå vacker knut
och så var Rut alltid nyfiken i en strut
svansade för den stora galten Knut
Aldrig tog kurtiserandet någonsin slut

Rut fick sig ett skjut av galten Knut
28 kulltingar hoppade efter en tid ut
växer där så vackert och på svansen
har de alla en så underbar vacker knut
snipp snapp snut där tar berättelsen slut




Fri vers av DanSan
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-08-12 14:29



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Hej Dan!

Efter denna passionerade kärlekshistoria kan förvisso intet öga förbli torrt. Hoppas att Rut mår bra och att alla telningarna artat sig väl.

Bravo Dan! Rune.
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan