Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du undrar varför?


De vita

Snön faller vit

som mina frusna tårar

 

stannar  inuti

 

de tinar strax

och flödar

 

 

över kinder

ner mot mark

 

jag vet 

jag kan inte gråta

 

jag orkar det inte

det är för svårt att känna

 

så därför älskar jag snön

som faller

de vita änglarnas karusell

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-03-25 12:39



Bookmark and Share


  Susen VIP
Så vemodsvackert och ömt. Sårbarheten lyser i dina rader.
2023-03-25

  Sparvögat VIP
Vemodig sorg som vilar i
det vackert frusna…
2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP