Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saga, jag kommer alltid sakna dig

Ett blåsljud som inte hördes
det hade du i ditt hjärta

Men jag tror att du skyddades
av mitt lilla människohjärta

Lät dig inte göra något äventyr
för jag var rädd att du skulle skadas

Men det enda du behövde var kanske ett kärleksäventyr
någon att ge all din kärlek till som bländas

Men nu ska du få vila i ro
för nu tar änglarna hand om dig






Men du ska veta


jag kommer alltid sakna dig




Fri vers av Lilla trollet
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-03-13 10:12



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
fint och tänkvärt. Det gör så ont att mista någon, dom finns alltid i våra hjärtan.
2006-08-14

  Ola Rydberg
sorgligt
tog mig extra hårt eftersom min dotter heter Saga
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet