Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen narkos får man

Förtvivlad

Frustation

Ångest

Panik




Ett rör ska bort
ingen narkos får man heller


I can\'t do it!




SÖV NER MIG!!




Fri vers av Lilla trollet
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-08-16 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet