Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet kom och min själ brast

När regnet kom över mig

kände jag min själ brista

förlorat all min tro

insett alla mina misstag med tiden

tiden stannade runt omkring mig

jag insåg vad som krävs

förlåt mig nu när jag har varit blind..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-08-16 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet