Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är Tuff

Tuffa pojkar får inte gråta
jag var så nära att hålla det löftet
Men du råka komma i vägen
Trots att jag ville vara en tuff pojke
Så grät jag när du gick
Bara för att du var tvungen att handla en liten stund
Det var ju så tomt utan dig.
Dom kallar mig hopplös
Att jag inte kan ta till mig någonting
Men dom vet inte att jag i hemlighet
Har en liten ask där jag samlar alla
Saker som har med dig och göra

Jag är en tuff pojke
Jag klarar mig visst själv och
Ingen kan beröra mig
Trummade jag in i mig själv varje morgon i spegeln
Men sen ser jag skuggan av dig i bakgrunden
Och jag inser vad fel jag har

Tuffa pojkar gråter
För jag är tuff
Jag inser att jag vill ha dig
Det kan ingen på dagis säga emot..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-08-17 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet