Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel är du

 

Din sorg mitt hjärta berör
jag det gråta hör
Din glädje är full av bubbel
delad glädje är dubbel

 

När du är muttrig och sur
väntar jag på min tur
Då vi i stillhet sitter
värms jag av ditt fnitter

 

Orden du viskar så ömt
är det vackraste jag drömt
Ilskan som får dig att morra
får mig att grinigt knorra

 

Vad vore du utan alla
dessa sidor jag känslor kalla
Pussel är du, bild så hel
älskar gör jag varje del




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-08-17 01:03



Bookmark and Share


    Stella Stol
Underbar kärleksförklaring!
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP