Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åter





så kom ljuset åter
över de tömda dagarna
i cirkeln av tid

små brev av sorg återvände
fyllde hennes hand med svårmod

de talade om avslut
men i hennes ögon fanns hans bild




Fri vers av kath
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-08-19 17:21



Bookmark and Share


  Jojo
En text som känns skör. Den berör mig och får mig att fundera...
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath