Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3x5

 

Huset håller oss samman
som en leksakslåda
på översta hyllan

Den dimmade lampan
ovanför köksbordet
Ett utomjordiskt sken

Formar munnen till ett O
Låter luften färdas
mot det okända

Ute börjar höstlöven ändra form
Färgerna flyter ifrån
den gråskaliga väggen

Jag tror natten
består av miljarder av ljus
som bländar oss

 




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-15 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP