Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man eller Gud?? Är det någon skillnad??


Min Herre

 

Min herre

Jag lyder dina budord

Jag följer din väg

Jag överlåter mitt väl i dina händer

Min herre

Se min blottade nacke

Se mina ömma knän

Se hur jag lämnar mitt liv i dina händer

Min herre

Jag skänker dig min själ

Jag överlåter min kropp

Jag lägger mitt hopp i dina händer

Vill du ta emot min gåva,

min älskade herre?




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-08-23 18:47



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Skillnaden är att medan Gud aldrig behandlar gåvan med förakt kan mannen väl göra det.. tyvärr. Och om och om igen. Gudar tål svaghet.. män i förgudligad ställning föraktar den... och räds den.
2006-08-24

  Eline.P
Bra fråga! Skillnaden är hårfin
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP