Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To my first love


Can\'t fight this feeling any longer

It started with a friendship
but now it\'s stronger then ever
I only wish that I have the courage to show it
I\'m telling myself that I cant keep this inside me forever
it\'s no excuse for what I\'m feeling


I feel so insecure when we are not together
you give my life a direction
even if I wander away I will keep you inside





Can\'t fight this feeling any longer





Fri vers av Lilla trollet
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-08-23 20:54



Bookmark and Share


  Laijza
jag gillar också denna låt! En gammal klassiker. En cover här på poeter gör mig nostalgisk...Fast tyvärr får inte du poängen..*ler*
2006-09-15

  The Third Poet
Now this one, just blew my mind... wow such energy and power :)... e du medlem på poetbay också??
2006-08-24

  Propella
Otroligt fin text. Du kan verkligen skriva på engelska också.
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet