Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden :
myggfritt
stridsvagn
kritvita
fläckar
förtrollad

ska vara med...=)




100 ord; kärlekstunneln..

 

 

Han speglade sig och gillade vad han såg. Blankt lockigt hår, mjuka drag och en kropp som en grekisk gud. Han sprayade AXE tills skjortan fick fläckar, trots att bara mängden aftershave i ansiktet höll stan i myggfritt skick.

 

Bert körde Opel Asconan i tron att den var en kärleksbepansrad stridsvagn och ställde sig i raggarledet utanför Statt. Han blottade de kritvita tänderna i ett leende.

 

-Heeeej tjejer!  Jag är en förtrollad stins! Vem vill åka kärlekstunnel?

 

Alla stirrade när hon klev in i bilen men hon bara pussade honom, vinkade och log mot de andra.

 

 -Hej Bertgubben!!

 -Meeen, mamma...




Övriga genrer av Ensamma mamman
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-08-24 03:22



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
hahahaha klockrent riktigt bra slut, riktigt....
2006-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman