Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna text kommer i två varianter efter tankar sända av Anders P. ..... tack ... kul om ni har synpunkter på de olika varianterna ............ vänligen kath


nära dig

när sommaren viker sig runt oss, då vi smeker värmen nära vår sköra hud och den tunna hinnan av verklighet syns klarare det är där samtalet mellan oss börjar och sluter sig i en spiral av outklarade argument

men i den oklara tystnaden som följer leker mina tankar nära dig



-------------------------------------------


när sommaren viker sig runt oss
och vi smeker värmen nära vår sköra hud
det är då

den tunna hinnan av verklighet syns klarare

det är där samtalet mellan oss börjar
sluter sig i en spiral av outklarade argument
men i den oklara tystnaden som följer

leker mina tankar nära dig




Fri vers av kath
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-08-25 09:58



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
vill bar möblera om den lite
orden var perfekta...

när sommaren viker sig runt oss
och vi smeker värmen nära vår sköra hud
det är då

den tunna hinnan av verklighet syns klarare

det är där samtalet mellan oss börjar
sluter sig i en spiral av outklarade argument
men i den oklara tystnaden som följer

leker mina tankar nära dig
2006-08-25

  rebecca d VIP
finfint..tycker speciellt om den andra versionen, den blir klarare, luftigare
2006-08-25

  Anders P VIP
Fin stämning som oftast i dina dikter men jag föredrar när du radbryter.
2006-08-25

  Ola Rydberg
Suveränt gillar inledningen
speciellt
och slutet
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath