Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lättstucken

han har kärl som hoppar på nålen själva




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-08-26 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP