Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




med en känsla av vemod
slöt hon handen om nyckeln
den som ledde till förr

då de såg varandras lycka
i föreningen

nära kärnan av evighet
nakna inför varandra
nära, nära då




Fri vers av kath
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-08-26 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla tolkar säkert den här olika
men jag tänker på typ psykoterapi, att göra upp
med sina minnen och olika åldrar, att bli hel, bli ett,
och "acceptera" det som varit.
2006-08-26

  Ola Rydberg
Denna berörde mig starkt
2006-08-26

    Per Lindblom
Vackert skimrande dikt! Första stycket blev jag förälskad i.
2006-08-26

    Bodil Sandberg
Jag läser: med en känsla av vemod slöt hon....ja hela den versen är bara sååå bra...en underbar inledning...önskar att dikten hade varit liiiiite längre med liiiiite mer "kött på sitt skelett så att säga"...annars tycker jag som vanligt att du skriver bra!
2006-08-26
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath