Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtor

Dessa obehagliga missförstånd
mina skammens rodnade kinders ögonblick
i livet

som jag snuddar vid ibland

jag hör min röst ofrivilligt humma
medan jag snabbt stoppar undan dem
längst ner i uddastrumporlådan.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-08-29 12:35



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Bunta ihop dem och släng dem. I himlen skall de finna sina moatjéer som gör dem användbara. Här på jorden kommer bara fler uddastrumpor. Och fler och fler. Man kan även göra troll av dem, skojiga vårtiga troll.
Det du beskriver känner nog alla igen!!
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP