Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter 2 glas vin inget att skryta över måhända vinglar i säng


vilse på ett hav

De satte mig att hålla rodret
stadig kurs i stjärnorna
fast saltet stänkte var jag trogen
stadig på hand

nu är jag ensam kvar
på väg att gå i kvav
och resan är ej längre
så utstakad som förr

de satte mig till rors
men fyra glas av fem
jag svängde båten hem
så vilse i världen jag sällan var

som idag




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 731 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-29 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP