Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vände








hon steg av tidens tåg
för att lägga blommor på en grav i St Peterburg

vände mot nu
fylld av deras värme





Fri vers av kath
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-08-30 09:13



Bookmark and Share


  DanSan
**********************************

Hej Kath!!! En underbar svit med poem som

du skapat här, jag menar dessa sissta!!!

"vände"

"igen och igen"

"sökande"

"för alltid"

"då"


Då jag kan läsa dem och ser ett sammband

mellan dessa dikter så sätter jag utan att

tveka full pott på dessa dikter om längtan

och farväl!!! (12 poäng) BRAVO Kath!!!


MVH Dan

*********************************
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath