Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en flotte

Svårt är det
att hålla en flotte flytande
balansen mellan de många
är hårfin,

på båten ryms
återseende och avsked.


I kanalerna glittrar stadens ljus
och under broarna
har de hemlösa
inrett sina boningar.


Här bärs trubadurens röst
över vattnet
trots det högljudda sällskapets
kräftsörplande konversation.


Svårt är det att hålla en flotte flytande -

en båt kommer lastad
med personalfest.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2006-08-31 07:20



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Åsa!

Verkar vara en fin kräftfest. Gillar ordvändningar som "trots det högljudda sällskapets kräftsörplande konversation". Hälsar vännen Fredrik
2006-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP