Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn stannar i min dagbok

Det är många som inte uppelver det vi har upplevt
många som inte får sina namn nerkluddrade i dagboken

Många sömnlösa nätter det är inte många som upplever det
sängar som är kalla och kuddar som är blöta av tårar
hjärtat som skriker av smärtan men det finns ingen väg tillbaka

Du kanske inte känner mig så som jag känner dig
men ditt namn står oräkliga gånger i min dagbok

Jag vet att jag blir ledsen blir jag rätt ofta
och tillbringar mina ensamma nätter själv i sängen

Du slutade att lyssna då när jag behövde dig som mest
jag kan inte se dig längre så som du ser mig
känns som jag inte betyder något i dina ögon längre

Sanningen är lätt att säga men det är svårt att gå ifrån det
så jag skriker av smärtan för varje ord du säger
du var min trygghet och nu är jag övergiven
det finns ingen väg tillbaka för nu har du sagt sanningen

Du kanske inte älskar mig så som jag älskar dig
men det finns ingen väg tillbaka nu
om det fanns så skulle du inte finnas brevid mig

Du sa att du var kär i mig förut men inte nu längre
men jag byggde upp förtroendet för dig igen
du kan inte göra samma sak för mig nu då

Jag är inte någon oskyldig liten flicka som inte har skinn på näsan
kan ta till min pistol och ha vattenkrig med dig om du vill
binda fast dig och tortera dig rejällt med stearin

Minns du när vi skickade som där små gulliga sms-meddelande
när vi längtade tills att träffas igen och bara få känna varandras närhet
jag skulle göra vad som helst för att få det igen
för att jag vet att det är det enda som betyder något för mig

Så som jag älskar dig har jag nog aldrig älskat någon annan förut
men jag har nog aldrig kämpat så som jag har för dig heller
du kunde ha fått hela mig till och med det på insidan

Fått lära dig mina känsliga punkter
få pussat halsen - nacken och vristerna
fått älskat med mig tills morgonen grynar

Du har fått mer än vad jag kan någonsin erbjuda någon annan
men detta lär jag inte säga mera så jag säger detta nu
ditt namn stannar i min dagbok..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-09-09 22:01



Bookmark and Share


  Jan banan
Kärlek, ish... Jag som dock aldrig nått så högt när det gäller dem känslorna! :'( *snyft*
2006-09-29

  _Qexa
:O ... Du är bästast på att skriva.
"Sanningen är lätt att säga men det är svårt att gå ifrån det"
- ÄLSKA!
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet