Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte sova, inte än i alla fall det är för tidigt

Ligger där på britsen och ser alla gröna kläder
helspänd i hela kroppen och funderar vad dom ser
rätt vad det är så sprutar dom i sömnmedel
känner hur det snurrar till i huvudet och spänner mig lite mer
rädslan smyger på försiktigt och väcker en massa tankar
dom sprutar i mer sömnmedel och det snurrar till rejällt
vill inte blunda och sova - inte än i alla fall det är för tidigt
dom tar till syrgasen och jag tänker att jag bara ska blunda
bara en liten stund för ögonen är så tunga
känner hur kroppen flyger iväg som att själen lämnade en
jag sover men jag drömmer ingenting men jag vet
att någon vakar över mig och håller mig i handen..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-09-10 10:37



Bookmark and Share


  Jan banan
Sjukhus verkar läskiga *brr* med då känns det skönt att man är hos en trygg famn, ialla fall att man har en! :)
Förlåt om jag dock inte varit närvarande! :(
2006-09-29

  Propella
Här fångar du mitt intresse, från början till slut! Det är skrivit nästan som en tankegång; och jag dras med. Snyggt.
2006-09-27

    Camillaa
riktigt bra :)
/ C *
2006-09-10

  The Third Poet
Ompa lompas :), mm dem kan verka så små men dem e kvicka :)
2006-09-10

  Laijza
Jepp, så är det. Grön klädda marsianer?
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet