Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och hör


snälla låt mig vandra
utmed de mjuka tårarna
sänkta i det svarta vattnet

se ljusen jag tänt
längs havets kant

för dig att följa
in till mina nakna sår

och hör hur vattnet talar




Fri vers av kath
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-09-16 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath