Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oskyddad





och jag faller genom gågna dagar
landar i din famn igen
oskadad men omtumlad

likt vindens virvel i lövet
överlämnar sig åt livet

oskyddad i den ystra leken





Fri vers av kath
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-09-17 07:40



Bookmark and Share


  DanSan
**************************************
Oskyddat, omtumlande och överlämmnande!

Ett poem som föder många tankar och känslor!!

MVH Dan

**************************************
2006-09-17

    Bodil Sandberg
Minnets stund...där smärta och glädje ryms...fångar upp oss och återför oss i den gångna tiden...på gott och ont!
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath