Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag sökte





allt jag sökte i dina ögon
var värmen kring orden
du inte översatte

och i din närhet sökte jag mig
att älskas




Fri vers av kath
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-09-17 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath