Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om



du famnar mig genom tiden
vänder dagen mot ljus en stund
som havet stillar sig på ytan i vinter

men jag vet att skuggor dör med ljuset
och att vi är ett imperfekt i tid




Fri vers av kath
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-09-17 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath