Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till skydd




i en längtan efter dig
förvillar sig dagar bortom nu
där tiden läker i sorg

sakta stänger jag porten om då
som blomman om natten
till skydd om det sköraste




Fri vers av kath
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-09-18 08:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En oerhört fin text!!!Sakta stänger jag porten om då...som blomman om natten...jag njuter!
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath