Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om hon



om hon skriver ett brev till honom
med orden inifrån
de som stjälper dagar
ut i svarta steg med rosors doft

orkar hon då att säga adjö
till känslor nära gränsen

släppa taget om passionens vansinne
den som bor inuti henne
nära honom i hans lockande återhållsamhet





Fri vers av kath
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-09-19 07:59



Bookmark and Share


  karenina VIP
du skriver alltid så nära men samtidigt utan omsvep det som gör ont.
denna berör så starkt. alla dessa känslor och all denna längtan som inte får finnas, varför?
2006-09-19

    Erika H
"passionens vansinne"
så stark dikt, allt stannade upp för en minut inuti mig
tydligt och klart sätter du ord på det som smärtar, djupt
tack
erika
2006-09-19

  Hans w-art Westlund VIP
jag tror att vi alla läser dina ord lite olika...
vill visa min syn på din dikt.. har skurit bort lite, och kanske möblerat om.. du får ta den som den blev;

om hon

om hon skriver ett brev till honom
med orden inifrån

de som stjälper dagar

orkar hon då att säga adjö
släppa taget om passionens vansinne
den som bor inuti henne

nära honom i hans lockande återhållsamhet
2006-09-19

    Bodil Sandberg
Passionens vansinne...ja det kan man inte hålla inom sig...hon kanske ska skriva det där brevet...som stjälper dagar...uti svarta steg med rosors doft...det kan han väl inte motstå...det är jag övertygad om!
2006-09-19

  Cris
Jösses!
dikten griper tag i mig..

Alt är bra... orkar hon säga adjö.

Det här är det bästa:

"passionens vansinne
den som bor inuti henne
nära honom i hans lockande återhållsamhet"

Bokmärke!
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath