Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu somnar vi

sålunda föll natten
lade sig över oss och svepte oss i stillhet

sålunda föll

ron

sömnen slickar rummets väggar
smakar på mörkret
och luktar

är de inte redo än?
men snart

förlångsammar andningen
och tar bort dagen
som en inandning

nu somnar vi




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2006-09-19 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP