Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssnar





under stenar av sorg
talar lidandets röster
i tystnaden av en stum viskning

och jag lyssnar maktlös
fylld av mänsklighetens skuld




Fri vers av kath
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-09-22 19:40



Bookmark and Share


    cameron
bara så vacker..
mvh cam
2006-10-10

  DanSan
******************************

Hej Kath, vilken under och så mänsklig

och härlig dikt om att vara maktlös!!!

Men vi lyssnar och försöker att ge av oss

själva, vara en hjälpande hand!!!

MVH Dan

*******************************
2006-09-22

    Bodil Sandberg
Jag undrar om inte man kan tolka det här som den skuld många av oss bär för det som vi låter hända omkring oss...jag tänker dels på det att vi tar på oss händelser vi läser om...hör på tv o.dyl--(barn som blir våldtagna...ex) ...ja så tyder jag detta! En stark text!
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath