Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycka...

...för du anar inte hur det känns
att se dig ta det där lilla klivet
tillbaka in i mitt liv igen.

tack.




Fri vers av lindblad
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-09-23 00:30



Bookmark and Share


  Wäppling
naaaaaaw <3
2006-09-23

    Katja
aww, det låter så härligt :D fint!
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad