Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en skugga



portar mot drömmars tempel
vakna timmar i stilla bön
då ljuset leder stjärnor hem

penselns tal mot den vita ytan
livets dans i mig
nära bottenlös tid

och en skugga av dig bakom mina steg




Fri vers av kath
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-09-23 15:58



Bookmark and Share


  Anders P VIP
en dikt som leker farligt nära avgrunden men blir hämtad hem i sista stund.
2006-09-25

    Erika H
en skugga
är allt annat än dina texter
de står i solen och återspeglar glansen
de sveper som vindar och tränger in
lämnar en känsla av att ha blivit smekt sådär som för första gången
erika
2006-09-24

  Måna N. Berger
Ett ord kommer för mig när jag läser den här vackra, sorgsna dikten: andakt!
2006-09-24

  rebecca d VIP
livets dans i mig

tycker mycket om denna rad...
2006-09-23

  Rachel Roth
talar om en stund
i djupet av tiden
...tycker om
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath