Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det måste ha varit kärlek

Tålamodet har jag haft så länge
hur kan jag låtsas vara så stark
inte ens jag fattar det men antar det beror på dig
du som alltid fanns där för mig och peppade mig
hur kan du låtsas att du inte bry dig längre

Varje morgon när solen stiger upp
så är du den första som frågar om jag har sovit gott
men nu är du inte den personen
det är som att jag får lära mig andas själv, igen
när alla stjärnor lyste på himlen
minns du att jag sa att du skulle titta på en stjärna
och sa sedan att jag tittar på samma ?

När du sa att jag måste öppna mig
tala ut om mina känslor
kändes som en kilometervis våg kom emot en

jag vet att jag inte är så perfekt
men jag gör tabbar ibland men är jag inte en människa då?

Jag vill vara med dig
tillbringa varje dag/timme/minut/sekund med dig
är jag galen om jag vill det eller är det bara kärlek?



You know that I can\'t be without you..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-09-29 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet