Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sånt man inte talar om

tack Propella




Torsdag 28 september, kl. 21.35

 

 

jo, så här ungefär;

 

jobba jobba jobba träna äta sova

 

sen har hela september passerat

utan egentliga hållpunkter

 

men igår när jag kom hem 28 september kl 21.35

låg där i brevinkastet

hundranio sidor känsla-helt-enkelt

 

och jag kom ihåg hur det känns att leva




Fri vers av Elin S
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-09-29 09:03



Bookmark and Share


    längesendan
schysst rent isbergs sprak
2006-10-01

  Propella
Åh *svindel*

Jag är så kär i dig!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S