Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära





som tårar faller
genom brutna vingar
lägger sig sorg
nära sår

läkta nu
men öppna än




Fri vers av kath
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-09-29 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath