Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom






lägg breven du skrev
på ängen där bakom tomheten

och jag skall läsa dem
då tårar fallit genom is




Fri vers av kath
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-09-29 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath