Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är när



det är när tystnad
sänker sig över henne
som de förlorade stunderna
skapar scener ur liv

och där lämnar hon honom nu




Fri vers av kath
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-09-29 16:39



Bookmark and Share


  stannar kvar
växer i eftertanke... målande och nära
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath