Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de som




så slår kölden sin ring
och hon tänder eldar
att lysa hans steg

de som saknar ord




Fri vers av kath
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-09-29 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath