Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så slår





så slår insikten
in mot dagars stränder
värkande utan ansikte

en mening i ett liv
förlorade blommor på vinterns rosor

längtan en bukett
plockad i en natt utan ljus




Fri vers av kath
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-09-29 19:45



Bookmark and Share


  Anders P VIP
en spännande dikt med många tankeväckande formuleringar. gillar särskilt de två sista raderna. en bukett om vilken man gör sig föreställningar men som kanske visar sig mindre vacker än man trott när det ljusnar,
2006-10-05

  Hans w-art Westlund VIP
fastnar för vissa meningar
så vackra

"så slår insikten
in mot dagars stränder"

"en bukett
plockad i en natt utan ljus"
2006-09-30

  vissla
ser dimmiga bilder med hög luft och höstbitna rosfärger
framför mig i denna suggestiva
vackra dikt
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath