Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en höstdröm



jag hör dropparna utanför fönstret

dripp, dropp

håller andan och lyssnar
låter den kalla höstvinden
långsamt svepa igenom mig

följ mig till dörren
ut till friheten och mörkret

spring med mig
genom gatorna
mot en död stad
någonstans långt härifrån

vill du vara min skugga,
vill du vara mitt eko
som följer mig vart jag än går?



se det jag ser, ur mina ögon


se tomheten
hör tystnaden

dripp, dropp









följ med mig härifrån?




Fri vers av lindblad
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-10-01 21:07



Bookmark and Share


  Wäppling
Du är så JÄVLA bra, Ida!
2006-10-04

  jennie.
ja tack! :D
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad