Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har precis börjat älska igen

Jag kan se det i dina ögon
Inga mer tårar som rinner nedför kinden


Jag älskar dig fortfarande
Det var så mycket jag ville visa dig


Jag ville aldrig släppa dig
Varför tog du inte min hand i din


Jag vill veta om du trodde på oss
Du lovade mig att aldrig lämna mig


Hur ska jag kunna få dig förstå
Det vi hade var kärlek


Skulle du fånga mig om jag föll


Jag behöver dig dag som natt
Så rymm inte ifrån mig är du snäll



Jag har precis öppnat mig själv igen..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-10-02 18:57



Bookmark and Share


  The Third Poet
WWWWOOOWWW, det var ett tag sen du skrev känns det som, älskar denna väldigt inspirerande för mig allt jag lever för är såna här ord och mamma såklart, snyggt att du fick med det klassiska "Skulle du fånga mig om jag föll", mästerligt gjort en 5 och sex stjärnor till i kanten :D
2006-10-02

    ungapoeter.se
Fin poesi. Det är nog många som kan identifiera sig med denna dikt. Kärleksproblem och kärleksfrågor är ju något vi alla har någon gång!
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet