Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gift som sprider sig




Syndabock


Tag dig i akt
giftet sprider sig
tua culpa...

paragrafryttaren
sitter säkert
gömmer sig fegt

jag föredrar
en ädlare häst
onivellerad




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-10-04 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP