Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack Anders. P du gav mig inspiration att arbeta vidare ......


så slår ( version 4)




så slår insikten
in mot dagars stränder

värkande utan ansikte

en bukett av längtan
plockad i en natt

utan ljus

reflexer av då
i en cirkel
ristad i våra steg

bortom oss





Fri vers av kath
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-10-06 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath