Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...mot dig än




det mörknar utanför
höstvindar smyger in mellan gardiner
och jag väntar på stegen av dig

doften av längtan
blandar sig stilla med det nysåpade golvet

trygg vilar min tanke mot dig än





Fri vers av kath
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-10-06 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath