Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 ljuvliga ord i form av lögn och svek

Jag såg dig igår.
Och jag vet att du såg mig.
Så jälva osäker
Hur kan du spela så stark?
Du gör ju allt för att hålla kvar tårarna om någon slår en mygga
Så skärp dig!
Spela inte så jävla mycket
Vi hjälpte dig ut skiten
Men du föll rakt ner i den igen
Vad fan vill du att vi ska göra
Du sprider ju bara lögner runt dig
Jag börjar tro att du gillar att ligga i skiten
Du är äcklig
Ibland säger jag bara så
Men fy fan vad jag menar det
Du skulle förtjäna en spark i röven åt rätt riktning
Men vad jag vet så har du redan fått över tusen
vad fan är det som inte får dig att fatta
Jag brukade säga att jag inte brydde mig
Men fy fan så jag bryr mig
Vi var vänner på min bekostnad
Alla jävla spel och lögner är jag trött på
Det har nog inte gått en dag i din närvaro som inte visat sig vara ett spel eller helt utav en lögn
Fattar inte hur du kan vara så dum mot alla
jag säger bara
Stackars din mammma
I din familj är det nog inte bara du som vill att du ska få flytta hemifrån
Hela din familj väntar nog på att du ska få fylla arton så att dom kan kasta dig ut på trappan
Så att dom slipper se ditt blonda hår och äckliga allt.
jag vet att jag kanske är full av skit
Men tro mig
Denna människan har förtjänat varje ord
i 10 jävla år
har hon ljugit för mig
och 4 av dom har varit katastrofala
Och jag har inte ens märkt det!
Människan är full av myter
jag skulle kuna skriva meningar
meningar som aldrig var den samma som den andra
om allt skit hon har fått mig att stå ut med
men jag vill inte stå i hennes skit
även om hon ligger ner
för det är hon fan inte värd
Jag är trött på allt skit från dig
Och ja, jag vill plinga på din dör, och slå dig rakt i ansiktet och ge dig en spark i magen mitt framför hela din familj
Men just nu vet jag inte ens om du är värd det
Kram




Övriga genrer av Malina
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-10-07 13:53



Bookmark and Share


    Camillaa
texten rullar på riktigt bra!
och som alltid skriver du så
fängslande! denna text är
en av mina favoriter!
bravo!!
/ C *
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina