Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över Bloomsbury


som ångesten över Bloomsbury
i ett hjärta av Paris
du på andra sidan nu
i en dröm

whiskyn jag tömde
glaset kvar på cafét
det vid Mont Parnasse

och ännu flyter det gråa vattnet
på Thamsen

längtande till Seine

mina cigaretters rök
en ridå för dig att skingra än

kanhända i Ashbury Park
eller på vägen mot Enköping igen




Fri vers av kath
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-10-07 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath