Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan dig i mitt liv

Så många gånger då jag var ensam
då jag inte kunde sova då lämna du mig ensam
men förstod du inte att jag ville ha dig här brevid mig

Sen du stack har jag haft så svårt att andas
flera drömmar har rullat nerför ögonen

Tiden har läkt och jag säger hejdå
för jag kan andas och drömma igen
precis som det var förut

Så fri och oskyldig jag känner mig
och någon gör mig hel igen
jag har en annan dig i mitt liv

Kan du föreställa dig någon annan vid min sida
har föreställt mig själv varit så rädd att falla

Jag försökte alltid gömma mina känslor någonstans
du är inte den enda för mig så hör när jag säger
mina förhoppningar om dig tynade bort

Ibland ser jag dig när jag blundar
du är fortfarande en del av mig
men jag kan andas och drömma igen
så fri och oskyldig jag känner mig
jag har en annan dig i mitt liv nu




Fri vers av Lilla trollet
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-10-07 19:04



Bookmark and Share


  The Third Poet
perfekt avslutning så: "fri och oskyldig jag känner mig", vackert skrivet :)
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet