Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glänta

hon vandrar sakta mellan rummen
de gröna med dimmor höljda
gräset rest sina strån mot ljuset
droppar hänger från löven

spindelväv bildar väggar
grenar som böjt sig draperier
så långt inne i det innersta
punktbelyst av solens strålar

här finns stillheten
och rösten av en trast




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-10-09 07:20



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Alltså Åsa; eftersom du har skrivit att du ska på retreat så kan jag inte annat än relatera texten till tillvaron i andlig tystnad, och då läser jag in den ökade känsla för sinnesintryck som uppstår när man vistas i tystnad. Och det du skriver väcker tankar om och stämningar från egna retreater - Så på pricken du fångar känslan som vore jag där själv! Tack för upplevelsen!!
2006-10-12

  DanSan
*************************

Åh den här är bara så smekade

underbar . . . Vilka sköna bilder

du målar upp här Åsa!!!

MVH Dan

*************************
2006-10-09

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP