Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bleka bilder




bleka bilder jag fångade
i det mörka rummet
väntade stilla

sökte sin mening
i ljusstrålens spridning
och slutarens hastighet

för att kopieras i en verklighet









Fri vers av kath
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-10-12 09:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbart ljuvlig kath-dikt,
ren poesi att njuta av och tolka som man själv vill
beroende på ens livserfarenheter
*favorit*
2006-10-13

  Anders P VIP
En fascinerande teknik som inte så många prakticerar numera i digitalkamerans tid. En värld att hämta bilder från som även jag vid tillfälle använder i min diktning.
2006-10-12

  Steffe
Jag gillar också fotografering, tycker du fångar relationen mellan ögonblicket och kontinuiteten.
2006-10-12

  kath
right you are ......... nice comment and nicely depicted ...thanks

wishing you a beautiful day

//Kath
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath