Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan inte gråta bort smärtan vi kan inte gömma den heller

Detta är slutet du vet
alla planer vi hade gick fel
det enda vi gör är att skrika och fäller några tårar
vi kom till en punkt då jag inte klarade mer
jag stod i ljuset och insåg jag kan inte vara din trygghet
visst jag kanske är bara en minut ifrån dig
men jag går långsamt och säkert


Vi kan inte gråta bort smärtan vi kan inte gömma den heller
det finns ingenting på andra sidan
om det nu finns något \"andra sidan\"
försvinn ur mitt liv försvinn ur mitt sinne
ta bort tårarna du fäller för du kommer ändå inte få mig


Du måste svälja stoltheten och inse att jag inte är din tjej
snälla låt mig gå och låt mig glömma våra bråk
vi måste svälja våran stolhet någongång och glömma detta


Försvinn ur mitt sinne försvinn ur min säng
ta bort alla drömmar du har som jag är en del av
säg att det är jag som gör dig ledsen och skylla på mig


Det är nog ikväll jag blöder ur mitt sår
som jag fick av vårt senaste slagsmål
alla gör misstag och liksom vi så många gånger
men vi gjorde något som vi aldrig kan göra om till rätta


Hitta någon ny och göra till åtlöje med
och tro mig jag kommer inte följa efter dig vart du än går
vi har ingenting kvar och vi har kommit till slutet där jag dör





Vi kan inte gråta bort smärtan vi kan inte gömma den heller




Fri vers av Lilla trollet
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-10-12 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet